Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

STATEMENTS

Shay Kreuger presenteert samen met Het Nieuwe Instituut de talkshow STATEMENTS, een programma met ruimte voor nieuwe inzichten en prikkelende ideeën. Samen met uiteenlopende gasten en publiek worden actuele vraagstukken onder de loep genomen. Neem plek aan de gesprekstafel, want er is ruimte voor iedereen die hun mening zou willen delen.

Shay Kreuger

Shayveca Kreuger, beter bekend als Shay, is all-round presentator, interviewer en mediamaker werkzaam bij radio, televisie en theater. Zo heeft ze gewerkt bij FunX waar zij het middagprogramma Morad & Shay presenteerde, is ze bekend van haar televisiedocumentaire Brieven van Pancho en was ze gedeeltelijk verantwoordelijk voor het programmeren van For The Record bij Het Nieuwe Instituut. Daarnaast werkt ze bij Hogeschool Rotterdam als studieloopbaancoach en deeltijd docent Ondernemen. Sinds 2017, heeft ze haar eigen programma op NPO Radio 2.

datum
05/05/2022
tijd
20:00 – 21:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Geannuleerd

Standaard€ 7,50
Studenten, CJP, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Bekijk ook

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.