Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Paula Strunden

Paula Strunden studeerde aan de Academy of Fine Arts in Wenen en Parijs en de Bartlett School of Architecture, UCL. Ze heeft ervaring opgebouwd bij studio’s als Archithese, Raumlabor en Herzog & de Meuron, en onderzoekt in haar werk de ruimtelijke potentie van Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR). Ze geeft VR workshops, geeft les in het Summer School programma van Bartlett en is docent bij Architectural Association.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 een lichte vegetarische maaltijd aan. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op de pagina van de betreffende Thursday Night.


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
07/03/2019
tijd
19:30 – 21:30
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, CJP, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Max. 10 deelnemers

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.