Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Oksana Savchuk

Oksana Savchuk (1990) groeide met name op op de donderdagen, wat traditioneel gezien de literatuurdagen in de Oekraïense stad Ivano-Frankivsk waren. Na haar bachelor in Architectuur behaalde ze een MSc in Sustainable Urban Management aan de Malmö University en een MSc in Architectuur aan de Universiteit van Leuven. In haar proefschrift verkent ze de potentie van wandelen als een ontwerpmethode in het ‘rurban’-gebied ten noorden van Brussel. Momenteel werkt Oksana in de Rotterdamse architectuurstudio Sputnik en is oprichter van het niet-periodieke zine XYZ. Zij is Member van Het Nieuwe Instituut.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken. 

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live!


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
15/11/2018
tijd
19:30 – 21:30
taal
Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.