Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Karel Millenaar

Grafisch en game designer Karel Millenaar noemt zich de President of Play. Hij maakt lelijke dingen mooi en saaie spellen leuk. Met zijn bedrijf FourceLabs focust hij op games die ingrijpen op de fysieke en sociale ruimte. Zijn speelveld strekt zich uit van installaties tot bordspellen en videogames tot alles daartussenin. Hij heeft gewerkt voor grote bedrijven als Philips en Corio, en culturele instellingen als Universiteitsmuseum Utrecht, maar is ook te vinden op festivals en evenementen. Millenaar is als onderzoeker verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 een lichte vegetarische maaltijd aan. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link voor Thursday Night Live!


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
04/04/2019
tijd
19:30 – 21:30
taal
Nederlands / Engels
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite
19:30 – 21:00 Thursday Night Live! Kunstmatige intelligentie in kunst & cultuur

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

GEANNULEERD

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.