Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Ben jij op zoek naar financiering van jouw internationale project of (beurs-)presentatie? Tijdens de International Clinic op donderdag 2 april 2020 vertellen experts van Het Nieuwe Instituut, het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie en Cultuur+Ondernemen je graag over de verschillende financieringsmogelijkheden voor internationale projecten binnen de ontwerpsectoren.

Kick-off

Tijdens de gezamenlijke kick-off vertelt een adviseur van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie je graag meer over de mogelijkheden die het fonds biedt met de deelregeling Internationalisering (sluitingsdatum 6 mei 2020) en welke bijdragen het fonds ter beschikking stelt om jouw presentatie in het buitenland financieel tegemoet te komen. Vervolgens maakt Alexander Ramselaar (Cultuur+Ondernemen) je graag wegwijs in de verschillende (alternatieve) financieringsmogelijkheden, welke aansluiten bij jouw financieringsbehoefte.

Speeddates

Na de gezamenlijke kick-off kan je tijdens de speeddates met jouw specifieke vragen terecht bij de adviseurs van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Cultuur+Ondernemen en Het Nieuwe Instituut (voertaal Engels en Nederlands). Onze experts geven je graag advies op maat over de wereldwijde mogelijkheden en de praktische kanten van internationaal werken en ondernemen.

Deelname aan de clinic is gratis, registreren is wel verplicht.

Programma

  • 16:00 – 17:00 Gezamenlijke kick-off het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Alexander Ramselaar van Cultuur+Ondernemen. Voertaal Engels.
  • 17:00 – 18:00 Speeddates met adviseurs van Het Nieuwe Instituut, Cultuur+Ondernemen en het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie. Voertaal Engels en Nederlands.
datum
02/04/2020
tijd
16:00 – 18:00
taal
Nederlands en Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis Registreren verplicht
 

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.