Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Op 2 mei kun je bij adviseurs van Cultuur+Ondernemen, BNO, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Het Nieuwe Instituut terecht voor zakelijk advies voor jouw ontwerppraktijk.

Financiering en partnerships

Alexander Ramselaar (Cultuur+Ondernemen) en Vicky Fasten (BNO) presenteren tijdens de kick-off van de International Clinic over de verschillende internationale financiering- en samenwerkingsmogelijkheden (voertaal Engels). 

Aansluitend kun je tijdens speeddates specifieke vragen stellen aan adviseurs van Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Het Nieuwe Instituut (Engels en Nederlands). Deelnemen aan de speeddates is gratis, registreren via het inschrijfformulier (VOL) is wel nodig. 

Programma

  • 16.00 – 17.00 Gezamenlijke kick-off met Alexander Ramselaar (Cultuur+Ondernemen) en Vicky Fasten (BNO)
  • 17.00 – 18.00 Speeddates met adviseurs van Het Nieuwe Instituut, BNO, Cultuur + Ondernemen en het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie.

International Clinic

Tijdens de maandelijkse International Clinic kunnen ondernemers uit de creatieve sector bij Het Nieuwe Instituut terecht voor advies over internationaal werken en ondernemen. Een consult is gratis en duurt maximaal een half uur.

 

 

datum
02/05/2019
tijd
16:00 – 18:00
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis
 

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.