Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Tijdens deze Fashion Dialogue wordt een nieuwe ontwerppraktijk besproken die verder reikt dan verschillende soorten stoffen en technologie. Elke spreker kijkt vanuit een specifiek oogpunt naar mode in relatie tot duurzaamheid. Met Yophi Ignacia, Sonja Antosalo, Janne Baetsen, Ben Wubs, Susanne Vegter, Saskia van Stein en Marina Toeters.

datum
01/11/2018
tijd
19:30 – 21:00
taal
Engels
verder deze avond

14:00-17:00 Onderzoeks- en archiefseminar: Habitat: Expanding Architecture

16:30-18:00 International Clinic bij Het Nieuwe Instituut

18:00-19:30 Thursday Bite

19:30-21:30 Thursday Night workshop met Charlotte Kan

Museum gratis van 17:00 tot 21:00

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75
Thursday Bite€ 7,50

Tijdens deze Fashion Dialogue spreken Yophi Ignacia, Sonja Antosalo, Janne Baetsen, Ben Wubs, Susanne Vegter, Marina Toeters en Saskia van Stein over de huidige en toekomstige rol die mode speelt in ons leven, onze hedendaagse samenleving en economie. Aan de hand van presentaties en een paneldiscussie wordt de wereld achter de designs, catwalks, merken en winkels besproken. Elke spreker kijkt vanuit een specifiek design-oogpunt naar mode in relatie tot duurzaamheid.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.