Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Wat betekent het zijn, of niet-zijn, van talent? Designers, kunstenaars, architecten, onderzoekers en schrijvers presenteren wat zij denken, doen en willen in een programma van tentoongesteld werk, performances, talks en drinks. Treed binnen in The Common Inn en word onderdeel van een samenspel tussen deelnemer en toeschouwer dat gezamenlijk het begrip ‘talent’ onderzoekt.

The Common Inn

The Common Inn is een programma van tentoongesteld werk, performances en andere activiteiten gebaseerd op een reeks open calls. Het evenement biedt ontwerpers, kunstenaars, educators, onderzoekers, curatoren, fotografen en andere makers en denkers de ruimte om te presenteren en te delen waar zij mee bezig zijn. Ook als je zin hebt om je te verdiepen in het financieren, exposeren, publiceren, publiceren, verspreiden en toekennen van talent, dan ben je van harte welkom om mee te doen.

In The Common Inn zullen verschillende gasten, waaronder recent afgestudeerden, laat-bloeiers, beleidsmakers, scouts en het publiek, kijken en deelnemen. Welke bestaande trajecten voor talent kunnen worden gelokaliseerd, samengevoegd, hersteld of afgebroken? Is talent een bron beschikbaar voor iedereen, of is het een proces beschikbaar voor weinigen? Het evenement wordt uitgevoerd door alle deelnemers aan de open calls, genodigden, Het Nieuwe Instituut en de curatoren en scenografen Simon Becks en Jules van den Langenberg.

datum
18/04/2019
tot
19/04/2019
taal
Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, CJP, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Kristoffer Li & Kristoffer Halse Sølling

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.