Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Siva Vaidhyanathan

Siva Vaidhyanathan is cultuurhistoricus, mediawetenschapper en Professor in Media Studies aan de Universiteit van Virginia, en auteur van onder meer, The Googlization of Everything: (And Why We Should Worry) en Antisocial Media: How Facebook Disconnects Us and Undermines Democracy.

Paris Marx

Paris Marx is een schrijver, urbanist en host van de linkse tech podcast Tech Won’t Save Us, en tevens schrijver voor Jacobin Magazine en editor van de Radical Urbanist.

Collectivizations, een initiatief van Jonas Staal, is een reeks online gesprekken die draait om mogelijke strategieën en methodes om van zogeheten “trillion-dollar companies” collectief bezit te maken. In nauwe samenwerking met hoofd Research Marina Otero Verzier en hoofd Programma Flora van Gaalen betrekken zij diverse medewerkers van Het Nieuwe Instituut bij de verkenning van de betekenis en toekomst van collectivisering.

datum
17/09/2020
tijd
19:30 – 20:30
taal
Engels
 
Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.