Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Kruip in het hoofd van een Rotterdamse maker tijdens de Thursday Night Workshop. Verwacht een programma waarin ontwerpers, kunstenaars en andere makers je inspireren met hun werk. In de workshops ga je zelf aan de slag en werk je aan je eigen stijl. Elke editie is in handen van één maker die bepaalt met welke twee anderen hij de avond vormgeeft.

Week-Long Online Course met Charlie Koolhaas en Madelon Vriesendorp

Het leven in isolatie nodigt uit tot het herdefiniëren van wie we zijn, wat we willen en waarom. We zijn al binnen, laten we nog verder inwaarts keren om te ontdekken wie we echt zijn. Sluit aan bij de online cursus van ontwerpers Charlie Koolhaas en Madelon Vriesendorp. Via gezamenlijke live-meetings, instructievideo’s en referentiemateriaal, nemen zij je mee in een proces van innerlijke en creërende reflectie. Tijdens dit proces leer je meer over hun werk, praktijk en inspiratiebronnen als kunstenaars.

Terugblik

Drie verschillende makers, drie verschillende disciplines: op donderdag 21 november gingen deelnemers aan de slag met schrijven, fotograferen en vormgeven. Derek Otte, Khalid Amakran en Saïd Kinos begeleidden drie korte workshops. Alles analoog, met als eindresultaat een collectieve mini-expo in Het Nieuwe Instituut.

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.