Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

No time for losers ‘cause we are the champions… Van je veterstrikdiploma tot het behalen van je universitaire bul, van het opruimen van je kamer tot het openen van een tentoonstelling… Het is allemaal een beloning waard, want successen worden altijd gevierd. Terwijl voor de minder geslaagde projecten nauwelijks aandacht is.

datum
20/02/2020
tijd
19:00 – 21:00
taal
Nederlands
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite

20:00-22:00 BNO IMG LAB: VR

Het museum is vrij toegankelijk van 17:00-21:00 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Registreer via de ticketlink 

In het dagelijks leven kun je er niet omheen. Op sociale media creëren mensen hun eigen ideale wereld:de lekkerste gerechten, meest romantische momenten en sportieve prestaties komen voorbij. Ruimte of tijd voor fouten is er niet, en als ze al gemaakt worden, moffelen we ze met alle liefde weg. Terwijl je toch van fouten het meeste kunt leren. Kunnen we het voor de verandering niet eens wat vaker hebben over onze mislukkingen? 

We verleggen de focus van successen naar mislukkingen. Waarom? Omdat er zo veel te leren valt! Daarom bij NightShift op 20 februari een pleidooi voor het maken van fouten en het vieren van leermomenten.

Praktische info

Wil je heel graag komen, maar kun je het kaartje écht niet betalen, neem dan contact op met Night Shift.

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.