Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Apps zijn niet meer weg te denken uit het museale landschap. Er worden steeds nieuwe apps voor musea gebouwd, maar wat weten we eigenlijk over het gebruik, de mogelijkheden en beperkingen? Snappen we al goed wat de krachten en uitdagingen van dit medium zijn? Op 17 oktober staat Night Shift in het teken van de museum app. Niet om omvergeblazen te worden door mooie pitches en succesverhalen en ook niet om de museum-app ten grave te dragen. Nee, we willen antwoord op onze vragen, op jouw vragen.
datum
17/10/2019
tijd
19:00 – 21:00
taal
Nederlands
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite

20:00-22:00 Vertical Atlas Futures.gcc

Het museum is vrij toegankelijk van 17:00-21:00 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50

De mobiele telefoon wordt ook voor museumbezoekers steeds belangrijker en apps spelen een grote rol in de mobiele infrastructuur. Tijd dus om dit toch nog behoorlijk onbekende medium beter te leren kennen.

Wat wil je weten, maar heb je nooit kunnen of durven vragen? Een team (ervarings)experts zal op 17 oktober je vragen beantwoorden. Omdat we hen graag wat voorbereidingstijd gunnen en om inzicht te krijgen in het soort vragen dat leeft, verzamelen we de vragen het liefst vooraf. Stel hier je vraag en we komen er de 17e op terug.

Voor Night Shift is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Wacht dus niet te lang met reserveren. Wil je heel graag komen, maar kun je het kaartje écht niet betalen, neem dan contact op met het Night Shift-team door te mailen naar hallo@nightshift010.nl

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.