Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Sluit met ons de zomer af op 11 juli tijdens de laatste Thursday Night Live! voor de zomerstop. Verwacht een zinderende winter special in de zomer met een kerstmarkt, kerst bite, kerstmuziek, performances en andere optredens die ons wijzen op de klimaatverandering. Een avond om niet te missen! 

datum
11/07/2019
tijd
18:00 – 23:45
taal
Nederlands/Engels
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis toegang, RSVP via ticketlink 

Programma

Met BBQ Maher, Performances door Teddy Coste (Piet Zwart), Merve Kilicer (Piet Zwart), Bobby Sayers (Piet Zwart). Kerst Karaoke, Climate Bingo en muziek van DJ Purple Pink & DJ Emma Champagne Queen! 

Just Hanging Out

In de zomer van 2019 wordt in samenwerking met de gebruikers van De Nieuwe Tuin door AFARAI Just Hanging Out gelanceerd, een programma van interventies, publieke events en gesprekken over ongescripte publieke ruimte.

De serie wordt afgetrapt tijdens de Thursday Night Live! Summer Special met een barbecue verzorgd door de Syrische chef-kok Maher al Sabbagh. Zaira Pourier (AFARAI) en Frank Bruggeman (ontwerper De Nieuwe Tuin) schuiven aan.

Speciale Summer Thursday Bite

Een Speciale Summer Thursday Bite wordt verzorgd door de Syrische chef-kok Maher al Sabbagh in De Nieuwe Tuin. Deze speciale Thursday Bite kost €10 en aan te schaffen via de ticketlink

Zomerstop 

Thursday Night Live! is terug op 5 september! 

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.