Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Overtreders W

Overtreders W is een ruimtelijk ontwerpbureau, in 2006 opgericht door Reinder Bakker en Hester van Dijk. Beiden zijn afgestudeerd aan The Design Academy in Eindhoven, en werken sinds 2011 vanuit Amsterdam. Ze ontwerpen tentoonstellingen, restaurants en bezoekerscentra, en enkele bijzondere projecten zoals een wolfabriek, een entreepoort voor de grootste markt van Amsterdam, een koffiebar van marktplaatsmaterialen en een picknickpaviljoen met een lichtgevend opblaasbaar dak.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken met een link naar het tentoonstellingsprogramma Dissident Gardens of Thursday Night Live!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live! of aan de bar op de avond zelf.


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
05/04/2018
tijd
19:30 – 21:30
taal
Nederlands / Engels
verder deze avond

18:00 - 19:30 Thursday Bite

19:30 - 21:00 Thursday Night Live! Speculatieve waarde: van tulpen tot bitcoin

 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

GEANNULEERD

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.