Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Omringd door de kunstwerken die tentoongesteld worden in Art on Display 1949-69 in Gallery 1 speelt Levi Silvanie een aantal nummers uit zijn gevarieerde repertoire. Hij wordt tijdens de show begeleid door toetsenist Francesco Bongiorno en gitarist Filippo Castellazi.

Levi Silvanie: “Hoewel je er niet fysiek bij kunt zijn, en ondanks dat je musea en podia niet kunt bezoeken zoals je gewend was, kunnen wij jullie hier toch mee naartoe nemen om deze ervaring met ons te delen.”

Levi Silvanie

Levi Silvanie is indie-muzikant en creatief ondernemer. Hij is geboren en getogen in Curaçao en woont momenteel in Rotterdam. Silvanie staat bekend om de manier waarop hij verschillende genres en stijlen naar zijn hand weet te zetten en om het empowerment dat uit zijn liedteksten spreekt. Zijn aanstekelijke nummers staan bol van de positieve vibes. Hij zingt in zowel het Engels als het Papiamentu. 

TNL! Studio Sessions

TNL! Studio Sessions is een initiatief van Thursday Night Live!. In deze reeks maken (lokale) artiesten gebruik van tijdelijk gesloten of leegstaande ruimtes in Het Nieuwe Instituut. 

datum
07/03/2021
tijd
12:00 – 12:30
taal
Engels
 
locatie

Exclusief online evenement | Registratie verplicht

toegang

Gratis Registreer hier

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.