Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Deze avond lanceert Young NVTL, een nieuw initiatief vanuit de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur, voor en door jonge landschapsarchitecten. Young NVTL presenteert hun plannen en biedt daarnaast een podium om jouw mening te geven over de toekomst van het vakgebied. 

datum
27/02/2020
tijd
19:00 – 21:00
taal
Nederlands
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite

20:00-21:30 Guest Programme: What would a non-sexist city be like?

19:30-21:00 The Hoodie Unravelled: Garment, Sustainability, Meaning-Making

Het museum is vrij toegankelijk van 17:00-21:00 

 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis toegang, RSVP via ticketlink 

Young NVTL is een nieuw initiatief vanuit onze beroepsvereniging voor landschapsarchitectuur, voor en door jonge professionals. Bijna afgestudeerden en jonge professionals, Nederlands en internationaal  binnen het vakgebied zijn welkom. Young NVTL presenteren hun visie, plannen voor het komende jaar en natuurlijk hoe jij deel kan nemen of actief kan worden bij Young NVTL. En dat kan al deze avond; heb jij een mening over (de toekomst van) landschapsarchitectuur, of wil je iets relevants delen met je vakgenoten? Young NVTL biedt jou graag een podium. Stuur je opzet van een presentatie van rond de 7 minuten en eventuele slides naar young@nvtl.nl en Young NVTL zorgen ervoor dat jij je verhaal kunt doen.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night Live! een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 een lichte, vegetarische maaltijd. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Word Member 

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij. 

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.