Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

The Vertical Atlas: Island.eu gaat over het in kaart brengen van nieuwe geografische tendensen, gebaseerd op de spanningen tussen Europa's databescherming tegen de grenzenloze realiteit van cyberspace en tegelijkertijd de dataficatie van de Middellandse Zee als grens van het Europese vaste land en soevereiniteit. Met Benjamin Bratton, Victoria Ivanova en Marten Kaevats.

datum
20/09/2018
tijd
19:30 – 21:00
taal
Engels
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite

19:00-20:30 Boekpresentatie Jonas Staal

19:00-21:00 Night Shift

Museum open tot 21:00

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden  en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75
Thursday Bite€ 7,50

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Kristoffer Li & Kristoffer Halse Sølling

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.