Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Bojana Panevska van DutchCulture TransArtists en Roxanne Minten van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie adviseren over de internationale artist-in-residence programma's en delen praktische tips om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw residentie in het buitenland.

Speeddates

Aansluitend kun je tijdens de speeddates met specifieke vragen terecht bij de adviseurs van DutchCulture, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Het Nieuwe Instituut (voertaal Engels en Nederlands). Onze experts geven je graag advies op maat over de wereldwijde mogelijkheden en de praktische kanten van internationaal werken en ondernemen.

Deelname aan de clinic is gratis, registreren via het inschrijfformulier is wel verplicht.

Programma

• 16:00 – 17:00 Gezamenlijke kick-off met adviseurs van DutchCulture, Transartist en fondsmedewerkers van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Voertaal Engels.
• 17:00 – 18:00 Speeddates met adviseurs van Het Nieuwe Instituut, DutchCulture en het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie. Voertaal Engels en Nederlands.

datum
16/01/2020
tijd
16:00 – 18:00
taal
Nederlands en Engels
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite 

19:00-21:00 Night Shift: Waar sta jij? Museumwerk in een gepolariseerde samenleving

19:30-21:30 Reading Room met Rosi Braidotti: Killing me Softly, Ageing, Music, Affirmation

Het museum is vrij toegankelijk van 17:00-21:00 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis, aanmelden verplicht

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.