Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Zijn de huidige interactiemilieus inclusief en divers genoeg? Hoe open zijn innovatiemilieus, gezien hun spagaat tussen kennis delen en tegelijk intellectueel eigendom beschermen? Welke ruimtelijke ecosystemen koppelen kennis aan andere delen van de economie, zoals landbouw, maakindustrie en logistiek?

 
datum
09/05/2019
tijd
19:00 – 21:00
taal
Nederlands
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite. Wegens verbouwing van Het Nieuwe Café vindt de Thursday Bite op een andere plek plaats.

19:30-22:00 Guest Programme Vice Versa

20:00-21:30 For the Record: K-pop Fandoms and Digital Diasporas

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis toegang, RSVP via ticketlink

Sprekers zijn Maurits de Hoog, Directie Ruimte en Duurzaamheid gemeente Amsterdam (Ontwerpen aan de kwaliteit van interactiemilieus: de genealogie van clusters) en Robbert de Mug, Strategisch Adviseur gemeente Eindhoven (Brainport City: het ontwikkelen van Eindhoven als Kennisstad).

Architectuur van Arbeid

Deze lezing is onderdeel van 'Architectuur van Arbeid', een programma van zes publieke debatten over de transitie van werk als ruimtelijke opgave. De debatten vinden plaats tussen maart en december 2019 en worden georganiseerd door Vereniging Deltametropool. Het programma is onderdeel van het Guest Programme van Thursday Night Live! 

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.