Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Kick-off van het Architectuur Film Festival Rotterdam 2018 met rondleiding en vertoning van de film Away From All Suns in Het Nieuwe Instituut.

datum
04/10/2018
tijd
20:00 – 21:30
taal
Engels
verder deze avond

Pop-in Expo: Kunstbende

18:00-19:30 Thursday Bite

18:30-19:30 Rondleiding Russisch constructivisme

Museum is gesloten van 24 september t/m 18 oktober 2018.

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75
Thursday Bite€ 7,50

Away From All Suns (Isa Willinger, 2013) is een indringend portret van drie Moskovieten die zich vereenzelvigen met het lot van de gebouwen en het gedachtegoed van het Russisch constructivisme.

Rondleiding

Naar aanleiding van de vertoning van Away From All Suns verzorgt archivaris Alfred Marks van 18:30 tot 19:30 een rondleiding met als thema het Russisch constructivisme in het Rijksarchief voor Architectuur en Stedenbouw. Aanmelden bij de balie van Het Nieuwe Instituut.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.