Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

In de tuin werken deelnemers aan een eigen beeldtaal en leggen ze de tijd vast in een beeldende brief. Eva en Floortje nemen de brief mee naar Spitsbergen, waar ze met bewoners een antwoord terug formuleren in dezelfde beeldtaal. In een workshop in september wordt een vervolg gegeven aan dit materiaal. 

Eva Bullens en Floortje Zonneveld

Eva Bullens en Floortje Zonneveld maken co-creatie concepten in publieke ruimtes en geven kunstworkshops. Eva ontwerpt met haar bureau Collective Practice samenwerkingen voor bedrijven, buren en professionals. Floortje specialiseert zich in conceptontwikkeling en vormgeving van kunstprojecten voor musea, festivals en educatie. In 2018 volgde zij de opleiding Arctic Nature Guide op Spitsbergen en werkt daar nu regelmatig als gids en als workshopleider voor kunstcentrum Artica.

Thursday Night Workshop

Maak kennis met de ontwerppraktijk van denkers, makers en ontwerpers. Zij dagen je uit om kritisch te kijken naar de wereld om je heen, geven de technieken aan en delen hun werkwijzen. Deze workshop is gerelateerd aan het actuele programma Neuhaus in Het Nieuwe Instituut.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 een lichte vegetarische maaltijd aan. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op de pagina van de betreffende Thursday Night. Wegens verbouwing van Het Nieuwe Café vindt de Thursday Bite op een andere plek plaats.


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
30/05/2019
tijd
19:30 – 21:30
taal
Nederlands / Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, CJP, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Max. 15 deelnemers

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Kristoffer Li & Kristoffer Halse Sølling

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.