Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Coni Ledesma

Coni Ledesma is een vertegenwoordiger van het National Democratic Front of the Philippines, een coalitie bestaand uit onder andere de Communist Party of the Philippines evenals diverse vrouwenorganisaties, inheemse groepen, vakbonden, christelijke activistische platformen, en studentenverenigingen.

Debra Solomon

Debra Solomon is een artiest en oprichter van Urbaniahoeve (‘de stad als ons boerderij’) Social Design Lab for Urban Agriculture, een organisatie dat eetbare landschappen (foodscapes) in stedelijke publieke ruimtes ontwikkelen en gerelateerde opleidingen en trainingen aanbieden in samenwerking met lokale bewoners in en voor hun eigen publieke ruimte.

Collectivizations, een initiatief van Jonas Staal, is een reeks online gesprekken die draait om mogelijke strategieën en methodes om van zogeheten “trillion-dollar companies” collectief bezit te maken. In nauwe samenwerking met hoofd Research Marina Otero Verzier en hoofd Programma Flora van Gaalen betrekken zij diverse medewerkers van Het Nieuwe Instituut bij de verkenning van de betekenis en toekomst van collectivisering.

datum
03/09/2020
tijd
19:30 – 20:30
taal
Engels
 
Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.