Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Charlotte Kan

Charlotte Kan studeerde in 2007 af aan de Willem de Kooning Academie als modeontwerper, waarna ze tot 2015 onder eigen naam aan haar dameslabel werkte. Geïnspireerd door de online community van makers en de wens om duurzamer te werken, brengt ze haar ontwerpen van 2015 alleen nog uit als digitale naaipatronen. Haar ontwerpen worden ondertussen door makers over de hele wereld gedragen. Kan was van september 2016 tot februari 2018 coördinator de drijvende kracht achter The New Haberdashery, een stoffenwinkel en werkplaats in Het Nieuwe Instituut.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken. 

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de ticket-link voor Thursday Night Live!


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
01/11/2018
tijd
19:30 – 21:30
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.