Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Burn-Out Blow-Out markeert het einde van weer een jaar hard werken. Een avond vol performances, waarin het thema BURN-OUT verkend zal worden, in samenwerking met Cen Giz (MONO), Schueller de Waal en de fellows van Het Nieuwe Instituut. De avond eindigt met een Burn-out Blow-out party in Het Nieuwe Café. 

 
 
datum
20/12/2018
tijd
17:00 – 23:45
taal
English
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite

19:00-21:00 Night Shift

20:00-22:00 BNO IMG LAB Kleur

Museum vrij toegankelijk van 17:00 tot 21:00 

 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis toegang 

Vanaf 17:00  zal ‘Discophrenia’, door Cen Giz, soundscapes ten gehore brengen in verschillende ruimten van Het Nieuwe Instituut. Met Jetti (BAR), Van Anh (ISOTOOP), le romph, Janneke en Suze Ijo. Daarnaast zijn er de hele avond presentaties en performances van Schueller de Waal, Lea Mazy, en de 2018 fellows van Het Nieuwe Instituut, Natalie Dixon en Elisa Giuliano.

Deze avond is tevens de ‘soft’ opening van WORK, BODY, LEISURE, het Nederlandse Paviljoen tijdens de 16e Internationale Architectuurtentoonstelling van La Biennale di Venezia. 

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night Live! een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18:00 de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.

 

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.