Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Arna Mačkić

Arna Mačkić is architect en samen met Lorien Beijaert medeoprichter van Studio L A. Het bureau won verschillende prijzen, waaronder de Dutch Design Award 2014 en de Maaskantprijs voor jonge Architecten 2017, voor hun zoektocht naar 'inclusieve architectuur' en nieuwe vormen van het publieke domein. Daarnaast is ze hoofd van de afdeling Architectural Design aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken met een link naar het programma Dissident Gardens of Thursday Night Live!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live!


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.
 

datum
12/07/2018
tijd
19:30 – 21:30
taal
Nederlands / Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Inclusief een gratis consumptie in Het Nieuwe Café
Max. 15 deelnemers

Wegens omstandigheden is de workshop geannuleerd.

Thursday Night at Het Nieuwe Instituut
Luca Napoli

Thursday Night Live! biedt een afwisselend programma over architectuur, design en digitale cultuur. Actuele ontwikkelingen en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers uit binnen- en buitenland.